Alles over Braidlocs

BraidLocs

Mijn Braidlocs

Braid Loc Updo, een opgestoken Kapsel voor Kroeshaar

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Na het bekijken van de TV uitzending waarin ik in gesprek was met Sandra Bookman kreeg een hele leuk mail met de complimenten van een van mijn tantes. Daar was ik natuurlijk erg blij mee maar ik kon het niet nalaten te grineken toen ik ook de vraag las: "Wat heb je met je haar gedaan? Het ziet er niet kroes uit. "

Haarverzorging voor dreadlocks

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Een van de reden waarom ik bang was om te lokken is omdat ik van mezelf weet dat ik totaal niet consequent ben in het naar de kapper gaan. Gewoon zelf mijn haar verzorgen, de bais wassen en conditionen is geen probleem. Maar een kapsel onderhouden is iets anders. Mijn twists liet ik vroeger altijd steevast te lang in en op een of ander manier stel ik naar de kapper gaan altijd uit. Dat was zo toen mijn haar gerelaxt was en dat is nu zo. Wat dat betreft verandert je persoonlijkheid echt niet als je kroes gaat, ook al zie je er anders uit.

Twee weken BraidLocs

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Inmiddels heb ik mijn haar al 2 keer gewassen. Een keer met de Kruiden Shampoo. Daarna laat ik mijn haar gewoon opdrogen. Makkelijker kan het niet.

Tot zover kan zeggen dat ik super blij met mijn vlechtjes die nog lang niet zijn geloct. Heerlijk de wind letterlijk door mijn haar, op mijn hoofdhuid. Behalve wassen met shampoo spray ik elke dag met de Scalp Conditioning Spray op mijn haar. That's it!