Kapsels voor Krullen en Kroeshaar

Kroeshaar is super veelzijdig. Kroeshaar is namelijk het enige haartype waarmee je een compleet ander aangezicht kan creëren zonder het haar te knippen, te kleuren of de structuur te veranderen. Een kleine afro van vier cm is genoeg om eindeloos te varierën met cornrows, flat twists, Bantus en zelfs curly twist out Afros.

Deze gallerij is speciaal samengesteld om jou een idee te geven van wat allemaal mogelijk is maar vooral om jou te inspireren ook verschillende varianten te proberen. Zie je leuke kapsels help dan de inspiratie te verspreiden; deel, like en geef commentaar! Jouw eigen bijdrage, jouw mooie kapsels, zijn natuurlijk ook van harte welkom. Klik hier om je foto's te uploaden

Klik op elk van de foto's om de albums te bekijken en daarnaast: Wees gelukkig, geniet van jouw haar!

Dreadlocks

Dreadlocks

Dreadlocks

Box Braids, Crochet Braids en extensions

Box Braids, Crochet Braids en extensions

Box Braids, Crochet Braids en extensions

Cornrows , Flat Twists en Updos

Cornrows , Flat Twists en Updos

Vlechten, Twists, Cornrows en Flat Twists

Afro's Twist outs en Krullen

Afro's Twist outs en Krullen

Afro's Twist outs en Krullen voor kroes en krullend haar

Bruidskapsels voor Kroeshaar en Krullen

Bruidskapsels voor Kroeshaar en Krullen

Trouwen doe je als het goed is maar een keer in het leven. Kosten noch moeite worden gespaard om deze zo speciale dag onvergetelijk te maken. En juist in deze tijd van gelukkig zijn, kun je het niet beter treffen dan met kroeshaar. Kroeshaar is GEMAAKT voor show. Voor jouw trouwdag kun je kiezen voor een uniek kapsel om nooit meer te vergeten.

Deze rubriek is er om een ieder te inspireren die gaat trouwen en zij die naar een huwelijk gaan ideeen te geven. Heb je ook een kapsel dat je ons graag wil laten zien: info apestaartje kroeshaar punt com.

Braidlocs updo

Nog even geduld. Het album komt eraan. Je zult niet teleurgesteld zijn, dat kan ik je verzekeren. Klik hier om je aan te melden zodat we je op de hoogte kunnen houden.