Diana Neiman

Saturday, 14 May 2016
Diana Neiman

Master braider Diana Neiman, geboren en getogen aan de Ramgoelamweg, vlecht al langer dan 12 jaar de meest eclatante kapsels die menigeen niet alleen doet omkijken, maar doet blijven kijken. De combinaties van patronen, haar specialisatie, fascineren als een schilderij van Dali; hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet en elke hoek geeft weer een andere dimensie aan een kapsel.

Deze talentvolle vlechtster vlecht niet alleen voor kinderen, maar ook voor tieners, mannen en vrouwen en komt zelfs graag bij u thuis, om u binnen een paar uur een kapsel aan te meten, dat een Afrikaanse koningin niet zou misstaan.

Voor meisjes wordt haren kammen gewoon een plezier omdat ze kunnen kiezen uit patroontjes als dambord, wieltjes, puzzel en toetjes, maar ook voor een Rihanna kapsel, geinspireerd door de Caribbean queen die niet alleen met muziek, maar ook als fashionista domineert.

Diana heeft gekozen voor dit beroep omdat ze een passie heeft voor kroeshaar. Met haar bezig zijn geeft haar een gelukkig gevoel. Haar klanten blij maken zorgt voor intense voldoening. Zij streeft ernaar een eigen salon te openen. Tot die tijd komt ze nog graag bij u langs op afspraak.

G N1 certified

Diana Neijman is Going Natural Hair Care Certified en gebruikt de Going Natural Hair Care producten.

Klik voor de Going Natural Hair Care Producten voor het verzorgen, stylen en laten groeien van Kroeshaar en Krullen

Klik voor meer Kapsels van Styliste Diana Neiman

Hits
347
Rating

Information

Powered by JU Directory