Haarverzorging voor Kroeshaar en Krullen 

Mail ons jouw vragen | Stuur ons jouw tips

   
     

V&A blog

Vraag en Antwoord

Help! Ik wil mijn bos krullen terug

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Beste kroeshaar.com, Ik weet niet meer wat ik moet doen. Al sinds mijn geboorte ben ik in het bezit van een dikke bos met krullend haar. Ik heb dit altijd heel erg lang gehad tot mijn 13e, mijn moeder (Nederlandse) was het zat en mijn haren werden kortgeknipt. Het resultaat een korte afro. Dit groeide erg snel en vanaf mijn 16e had ik alweer een flinke bos haar.

Help mijn haar valt uit als gevolg Keratine en Relaxen

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Hallo, Ik heb in mei van vorige jaar een Keratine behandelling thuis laten doen met behulp van een vriendin maar het was niet erg succesvol. In oktober ben ik op vakantie geweest in Marokko. Daar ben ik naar een kapper geweest voor een relax behandelling. Ik weet niet wat voor een precies maar volgens hem kon het met geverfd haar geen kwaad.

Hoe houd ik mijn natuurlijke Krullen langer dan een dag mooi?

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Beste Mireille, Mijn naam is Mylène en ik heb een paar vragen voor u. Tijdens het wassen van mijn haar komen mijn natuurlijke krullen tevoorschijn en ben ik tevreden met mijn haar. De volgende dag is mijn haar een droog rommeltje op mijn hoofd. Ik weet niet wat ik moet doen om mijn krullen weer terug te krijgen. 

Mijn gerelaxte haar is lelijk stijf, wat kan ik doen?

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Hoi! Ik heb een vraag over kroeshaar, curly, relaxen en van alles. Van jongs af aan relax ik mijn haar. Ik heb geweaved, gevlochten en gerelaxed. Ik ben weave al een tijdje zat dus dat doe ik niet meer. En ik probeer om mooi haar te krijgen met relaxed haar, maar het lukt me niet.

Ik voel me niet mooi met mijn kroeshaar; inspiratie voor en door kids

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Hallo, Als eerste wil ik heel graag zeggen dat je echt waar een prachtige site hebt! Ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik jou verhaal aan het lezen was. Ik voel me net hetzelfde en heb bijna exact hetzelfde meegemaakt als jij. Mijn mama is van Belgie, mijn papa van Ghana. Gevolg is dat ik een grote bos krullen op mijn hoofd heb staan. Ik voel me er eigelijk heel ongelukkig bij, en heb ontzettend veel bewondering voor jou!!!!

Vragen over haarproducten

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Beste Mireille, Mijn haar is kort en dun en om te voorkomen dat het verder breekt moet het misschien nog wel korter. Ik vlecht mijn haar nu al 6 mnd (nepvlechten). Mijn laatste chemische behandeling was 10 mnd geleden, curly. Ik wil nu natural en heb daarbij de juiste producten voor nodig. Ik heb een x-aantal vragen en hoop dat je me daarbij kunt adviseren.

Hoe voorkom ik dat mijn haar verder breekt?

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Hallo! Ik ben Cherelle en ik heb erge kroes. Ik heb mijn haren al meerdere malen gerelaxed en heb nu net mijn extensies (vastgemaakt met metalen ringetjes) uitgedaan, voorheen liet is mijn nekhaar altijd aan vlechten vastnaaien. Het is nu super dun, ik kan wel huilen. Het is kort en dun en om te voorkomen dat het verder breekt moet het nog wel korter geknipt.